Tervetuloa nyt siihen oikein perinteiseen vauva-arkeen. Keskimmäinen tosiaan sairasti flunssansa ja korvatulehduksensa. Sen jälkeen vanhin sai sen saman taudin, josta sitten kehittyi myös korvatulehdus (molemmin puolin). Keskimmäinen sairastui uudestaan, mutta onneksi "vain" räkätautiin ja kuumeeseen. Tuorein on myös toisella kierroksella taudeissa, tosin epäilen että hän pukkaa myös uusia hampaita jotka tunnetusti saattaa aiheuttaa räkäisyyttä. Puolisko oli päivän pois töistä.

 

Niin ja sanomattakin selvää että äiti tässä vaan porskuttaa. Vähän nenä vuotaa, yskittää ja kurkku on karhea, mutta ei mitään mullistavaa. Vähemmän yllättävästi ompelukset on olleet vähän kortilla viime aikoina kun tää perusarki on nyt vähän tavallista aikaavievempää :).

 

En päässyt penkoviikoille :( Toisaalta, nyt kun tuota kangasvarastoa katselee niin ehkä ihan vaan hyvä, mulla menee tuonkin tuhoamiseen ehkä 5 vuotta. Saumurin hain huollosta ja voi vitsit että se on ihana! Nyt olen alkanut haaveilemaan peittarista, koska mun ompelukoneessa ei ole edes mitään koristeommelta. Noh, ehkä joskus kun pääsen sinne Karnaluksiin saakka niin, ehkä, ehkä :)

 

Nyt tämä äiskä taitaa kipata ittensä hetkeksi päiväunille. Oli vähän haastava viime yö, kun yksi potkii vieressä, toinen yskii samassa huoneessa ja kolmas yskii toisessa huoneessa. Mutta tämä on nyt tätä vauva-arkea :)