Huh huh, kylläpä pitää taas hoppua! Ei sitä muista, miten täysin yksi alle metrin mittainen nuori neiti vie äidin ajan ja kun päälle lisätään nuo kaksi vanhempaa niin huh huh! Päivääkään en kylläkään vaihtaisi pois.

Viikonloppuna juhlitaan tuoreinta nimiäisten muodossa. Tarkoituksenani on tälläkin kertaa valmistaa kaikki tarjottavat itse, kakuista pikkuleipiin. Tällä kertaa tarjolla on ainakin kinuski- ja mansikkakakkua, kahta erilaista voileipäkakkua (liha ja kala/kasvis, en ole päättänyt) ja lusikkapikkuleipiä. Luulisi näillä saavan yksi pikkuneiti juhlansa. Vieraita meille on tulossa vajaat 30 ja se on vallan sopiva määrä. Ei meidän olohuone nyt kovin pieni ole, muttei sinne enempää juhlakansaa kyllä sopuisasti mahtuisikaan!

Tuoreimmalla neidillä alkaa olla jo jonkinlaista rytmiä havaittavissa, joten sehän tarkoittaa äidille käsityöaikaa! Muutamat pipot ovat jo valmistuneet, vaippahousuihin ostin jo hahtuvaa ja kankaatkin on leikkausta odottamassa. Työlistalla on ainakin muutamat pipot, kestovaipat (vihdoinkin!) ja velourhousuja. Vanhemmat neidit saivat itse valita haluamansa pipokankaat ja odotin kyllä ihan vaaleanpunaista, mutta ei! Kärpässsieniä tulossa ja vieläpä noissa väreissä jotka kuvassa on!

Tälle viikolle siis ohjelmassa myös leipomista ja lisäksi pitäisi löytää äidille ja tuoreimmalle juhlavaatteet. En kuitenkaan näissä rikkinäisissä verkkareissa ja imetyspaidassa halua lasta juhlia :)