Se on sitten uusi vuosi ja uudet kujeet. Vuosi alkoi vähän epäonnisissa merkeissä, kun menin ja mursin jalkani. Nyt sitten varovaisen arvion mukaan kävellään jonnekin helmikuun loppupuolelle keppien kanssa. Jalkaa ei särje, koska luut ovat kohdakkain, mutta tuon tuoreimman hoitaminen on vähän haasteellista kun ei ole sitä kolmatta kättä ja kaksi tarvitaan keppeihin. Toistaiseksi ollaan selvitty, onneksi on tukiverkko!

Joulu oli ja meni. Tänä vuonna niin jouluaatto kuin -päiväkin oltiin isovanhempien luona, tosin välillä käytiin kotona nukkumassa. Myös isoisovanhemmat olivat paikalla ja kylläpä oli ilo nähdä, miten he silminnähden nauttivat meidän muksujen läsnäolosta. Isoisoäiti oli tehnyt kahdelle vanhemmalle prinsessalle tumput "jämälangoista ja jos nyt jotain pientä" ja nehän meni käyttöön samantien. Noh, mitä voit odottaa jos toisessa on pupuja ja toisessa möhköfantti? :)

Joululahjoja tuli tänäkin vuonna aivan järkyttävä määrä. Kilttejä lapsia mulla :)

Nyt ulkona näyttää olevan reilut parikymmentä astetta pakkasta. Itse en todellakaan mene ulos (enkä pääsisikään koska portaineiden kulkeminen on vähän haasteellista enkä saa vaunuja tuotua ulos), joten sen sijaan taidan laittaa takkaan tulen.

PS: Myllymuksuilla on ale!